Spania Primera Division:Leganes - Getafe

Analiza meciuri

Leganes – Getafe

Acest meci este un duel intre doua echipe de la care se astepta sa se lupte la retrogradare, dar Leganes a avut un inceput de sezon cu doua victorii si nici un gol primit, in vreme ce Getafe a castigat un punct in doua etape si nu a marcat niciun gol.

Leganes                                              

Legnes a invins in ambele meciuri jucate , cu Alaves si Espanyol si nu au primit niciun gol, ambele meciuri terminandu-se 1-0. La Leganes au venit multi jucatori vara aceasta, dintre ei ii mentionam pe ultimii veniti,  mijlocasii Brasov si Beauvue, dar nu se stie inca daca ei vor juca din primul minut, antrenorul Garitano folosind aceeasi echipa in primele doua etape, lucru ce se v-a intampla probabil si in acest meci.

Getafe

Getafe nu a inceput bine acest sezon, au castigat un punct in primele doua etape, dar au avut parte de adversari puternici pe Athletic Bilbao si Sevilla. Ei au scos un punct din deplasarea de la Bilbao in prima etapa, iar dupa aceea au pierdut acasa cu Sevilla. In meciul cu Bilbao au jucat si cu un jucator in minus, asa ca egalul a fost un rezultat bun, in vreme ce cu Sevilla au ratat numeroase ocazii si s-au vazut condusi cu 1-0, acesta fiind si scorul final. Echipa s-a intarit pentru noul sezon cu cativa jucatori, ultimul fiind Jefferson Montero care momentan este accidentat. Pe langa acesta Yoda si Pacheco nu vor fi in teren, in vreme ce Alvaro Jimenez revine dupa suspendare.

{{notification_msg}}