Spania Primera Division:Girona - Alaves

Analiza meciuri

Fc Girona – Alaves

Chiar daca aceste echipe sunt vecine de clasament, Girona a jucat bine pentru o nou promovata, in vreme ce Alaves a dezamagit in acest sezon. In Cupa Girona a fost eliminata, in vreme ce Alaves s-a calificat mai departe dupa ce a eliminat pe Getafe. In campionat Alaves are doar doua victorii, in vreme ce Girona nu a pierdut de cinci meciuri. Ultimele doua partide directe intre aceste echipe s-au disputtat acum trei ani, fiecare impunandu-se in jocul disputat acasa.

FC Girona

Girona a avut un moment mai slab cand a avut sase meciuri consecutive fara victorie, lucru ce i-a adus la zona retrogradarii dar acum au cinci meciuri fara infrangere dintre care trei victorii cu acelasi scor 2-1, printre care si victoria contra lui Real Madrid. In ultimele doua meciuri Girona a facut doua egaluri, 1-1 cu Real Sociedad si cu Betis. Pentru acest meci Espinosa revine la echipa, in vreme ce Maffeo si Pons sunt incerti.

Alaves

Cu toate ca situatia in clasament nu e tocmai buna Alaves a dat atentie maxima Cupei, acolo unde a reusit sa elimine pe Getafe dupa ce joi a reusit sa ii invinga cu 3-0. Spre deosebire de campionat, Munir si Krkic au fost titulari si au marcat in acest meci dovedind ca vechiul antrenor Biasi s-a inselat cand i-a tinut pe banca. Biasi a fost dat afara, echipa fiind condusa acum de secundul Cabello, acesta facand unele modificari ce s-au vazut mai ales in meciurile din cupa. In campionat insa ei au fost invinsi in ultima etapa de Eibar acasa, iar pentru acest meci Ely, Manu Garcia si C. Santos sunt suspendati si nu vor putea evolua.

{{notification_msg}}