Spania Cupa Regelui:Girona - Levante

Analiza meciuri

FC Girona – Levante

In acest meci de cupa avem inca un duel intre doua echipe din partea inferioara a Primerei Division, Girona avand o serie de sase meciuri fara infrangere si au castigat in ultima etapa, in vreme ce Levante a inceput campionatul cu cinci meciuri fara infrangere, dar dupa au inregistat patru meciuri fara victorie. Sezonul trecut aceste echipe s-au intalnit in liga secunda, acolo unde ambele echipe si-au castigat meciurile jucate acasa.

FC Girona

Girona a inceput campionatul cu un egal contra lui Atletico si o victorie contra Malagai, dar dupa au intrat intr-o criza si nu au mai castigat in urmatoarele sase meciuri jucate, facand doua egaluri in deplasare cu Leganes si Celta si patru infrangeri contra lui Athletic Bilbao, Sevilla, Barcelona si Villareal. In ultima etapa ei au invins pe Deportivo in deplasare, o victorie importanta, avand in vedere ca golgeterul Stuani a fost suspendat. Pentru acest meci de cupa, antrenorul Machin probabil ca v-a faca unele modificari in primul 11.

Levante

Levante are trei victorii in campionat, cu Villareal, Real Madrid si Real Sociedad egaluri cu Valencia, Espanyol si Getafe dar au pierdut cu echipe mai slab cotate, cum ar fi Betis si Leganes fara sa marcheze niciun gol. Antrenorul Muniz a facut unele modificari dupa meciul cu Espanyo, Rober a jucat in locul lui Doukoure, in vreme ce pentru acest meci atacantul Nano este accidentat, in locul lui probabil ca v-a fi introdus Alex Alegria.

{{notification_msg}}