Spania Cupa Regelui:Barcelona - Espanyol

Analiza meciuri

FC Barcelona – Espanyol

Meciul retur din sferturile de finala ale Cupei Regelui a devenit foarte interesant dupa rezultatul din meciul tur. Espanyol a invins neasteptat cu 1-0 si are sanse la calificare cu toate ca in ultima etapa din campionat ei au pierdut si Barcelona a castigat. In meciul tur din campionat Barcelona a invins pe Espanyol cu 5-0.

FC Barcelona

Avand in vedere diferenta de puncte, campionatul pare castigat de catalani, iar acum toata concentrarea este pe Cupa, acolo unde trebuie sa intoarca rezultatul din meciul tur, Espanyol administrandu-le prima infrangere din acest sezon. Messi a ratat un penalti in tur, Barcelona jucand si cu multe rezerve dar acest lucru nu este o scuza. In ultima etapa din campionat Barcelona a invins pe Betis cu 5-0 datorita jocului bun prestat de Messi si Suarez iar intre timp echipa s-a despartit de Mascherano si de Rafinha.

Espanyol

Acest sezon este unul slab pentru Espanyol dar acest lucru se poate schimba cu o calificare in Cupa, mai ales ca au sansa sa o elimine pe rivala din oras FC Barcelona. Meciul retur v-a fi unul greu, mai ales ca Espanyol a fost invinsa de catre Sevilla in ultima etapa din campionat cu 3-0. Acest esec a pus capat unei serii de patru meciuri fara infrangere. Acum antrenorul Flores probabil ca v-a face unele modificari in echipa, el neputandu-se baza pe Jurado si Piatti, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}