Sfert de finală în Champions League:Atletico Madrid - FC Barcelona

Analiza meciuri

Atletico Madrid - Barcelona

In aceasta seara vom afla ultimele doua echipe calificate in semifinalele celei mai importante competitii europene intercluburi. Pe stadionul Vicente Calderon se vor infrunta ultimele doua campioane ale Spaniei dar Barcelona va porni cu un mic avantaj dupa ce a castigat meciul tur cu 2-1. Cele doua echipe se dueleaza si in campionat unde Barcelona este lider iar Atletico are 3 puncte mai putin. Catalanii au castigat ambele meciuri din campionat in acest sezon si nu au mai pierdut in fata madrilenilor in ultimele 7 partide.

Atletico Madrid

Madrilenii au jucat bine pe Camp Nou, au deschis scorul devreme prin Fernando Torres dar peste 10 minute de la marcarea golului Torres a fost eliminat. Dupa eliminare Atletico s-a retras in aparare dar e greu sa inchizi toate spatiile in 10 oameni impotriva Barcelonei. In campionat madrilenii au castigat ultimele doua partide si s-au apropiat la 3 puncte de lider. Simeone nu va putea conta pe Torres in aceasta partida iar locul sau in 11 de start va fi luat probabil de Carrasco.

Barcelona

Catalanii trec printr-o usoara criza in campionat unde nu au castigat in ultimele 3 etape si le-au permis celor doua echipe din Madrid sa se apropie de ei in clasament. Mai sunt 6 etape din acest campionat si au in acest moment 3 puncte peste Atletico si 4 peste Real Madrid. Luis Enrique a odihnit cativa jucatori importanti in ultimul meci pierdut la Real Sociedad considerand sfertul de Champions League mai important. Antrenorul catalan va trimite in teren acelasi 11 ca in meciul tur, singurii jucatori care vor fi absenti pentru aceasta partida sunt: Vidal, Rafinha si Sandro Ramirez.

{{notification_msg}}