Rusia Prima Liga:Spartak Moscova - FC Krasnodar

Analiza meciuri

Spartak Moscova – FC Krasnodar

Ultimul meci al etapei a treia din prima liga Rusa ne aduce fata in fata doua echipe ce anul acesta reprezinta Rusia in cupele europene, Spartak este castigatoarea titlului de anul trecut in vreme ce Krasnodar a terminat pe locul patru. Anul acesta Krasnodar are un inceput mai bun de sezon inregistrand doua victorii in primele doua etape, in timp ce Spartak a obtinut doar doua puncte in tot atatea meciuri. Sezonul trecut in rezultatele directe Spartak a invins acasa cu 2-0 iar la Krasnodar scorul a fost de 2-2.

Spartak Moscova

Daca e sa ne luam dupa forma de moment a echipei, lui Spartak ii va fi greu sa invinga pe cei de la Krasnodar, mai ales ca au inregistrat doua egaluri cu Dynamo Moscova si cu Ufa in primele doua etape si nu au reusit sa marcheze nici un gol. Pentru acest meci antrenorul Carrera probabil v-a folosi cea mai buna echipa pe care o poate alinia inca din primul minut si este de asteptat sa revina titulari pe fundasul Eschenko, mijlocasul Glushak si atacantul Melgarejo. Pentru acest meci cei de la Spartak nu se pot baza pe Tasci, Samedov, Zobnin si pe atacantul Luiz Adriano, toti fiind accidentati.

FC Krasnodar

FC Krasnodar a inceput foarte bine acest sezon, invingand in prima etapa pe Rubin Kazan cu 2-1 si in etapa a doua pe Tonso cu 2-0, iar in turul trei preliminar al  Ligii Europa au invins in meciul tur cu 2-1 acasa pe danezii de la Lyngby. In meciul cu danezii antrenorul Shalimov a trimis in teren o echipa formata din multe rezerve, multi dintre titularii de drept fiind accidentati, printre acestia mentionam pe portarul Kritsyuk, mijlocasii Mamaev, Okriashvili si atacantul Smolov, jucatori care vor lipsi si in acest meci. Pe langa acesti jucatori, mijlocasii Kabora, Gazinski, Podberezkin si atacantul Laborde sunt incerti pentru acest meci.

{{notification_msg}}