Rusia Prima Liga:Arsenal Tula - SKA Khabarovsk

Analiza meciuri

Arsenal Tula – SKA Khabarovsk

In ultimul meci din etapa a doua a primei ligi din Rusia se intalnesc doua echipe ce au jucat doua meciuri de baraj sezonul trecut, Arsenal Tula a jucat cu Yenisey in barajul pentru a ramane in prima liga, iar  SKA a castigat barajul de promovare din liga a doua, la penaltiuri contra celor de la Orenburg. Aceste echipe s-au intalnit acum doi ani in liga a doua, Arsenal castigand ambele meciuri cu 1-0.

Arsenal Tula

Arsenal se asteapta la o victorie in acest meci, are o experienta mai mare in prima liga, fiind la a treia prezenta, intr-adevar o prezenta norocoasa tinand cont ca anul trecutau invins pe finalul campionatului pe Spartak, care era deja campioana si nu prea mai avea nevoie de puncte si au scapat de retrogradare doar datorita rezultatelor directe contra celor de la Samara. In barajul pentru mentinere in prima liga contra echipei de liga secunda Yenisey, Arsenal a pierdut in deplasare dar acasa a reusit sa invinga cu 1-0 si sa ramana in prima liga. Cu toate acestea conducerea clubului a renuntat la antrenorul Kiryakov, l-a adus pe experimentatul Bozovic si pe fundasul Alvarez si mijlocasii Causic si Tkachev. In prima etapa in infrangerea cu 1-0 contra celor de la Lokomotiv doar Causic a jucat, dar pentru acest meci probabil toti trei vor fi titulari mai ales ca mijlocasul Maksimov nu este complet refacut.

SKA Khabarovsk

Pentru echipa din Khabarovsk, oras situat in Estul indepartat al Rusiei, aceasta este debutul in prima liga din Rusia. Acestia au terminat pe locul patru in liga secunda dar au invins la penaltiuri pe Orenburg, echipa clasata pe locul 13 in prima liga, in barajul de promovare. Ambele meciuri s-au terminat 0-0 asa ca penaltiurile au decis echipa calificata. Echipa antrenata de Khabarovsk a facut si noua transferuri pentru prima liga, acelasi numar de jucatori parasind echipa in frunte cu titluarii Udaly si Karasev. SKA a pierdut meciul de debut in prima liga contra celor de la Zenit cu 2-0 si pentru acest meci doar Dimidko este incert.

{{notification_msg}}