Rusia Premier League: Enisei Krasnoyarsk - Anzhi Makhachkala

Analiza meciuri

Rusia Premier League: Enisei Krasnoyarsk - Anzhi Makhachkala

Enisei termina pozitia a treia in campionatul secund al Rusiei iar acum se lupta pentru o pozitie in prima liga, in acest meci de play-off impotriva lui Anzhi - ocupanta locului 14 a primei ligi. Ultima intalnire dintre cele doua s-a petrecut in urma cu trei ani in liga secunda, ambele echipe castigandu-si meciurile disputate pe teren propriu.

Enisei Krasnoyarsk

Deoarece stadionul acestora nu indeplineste criteriile pentru acest play-off, este nevoita sa primeasca vizita oaspetilor in Kazan, ceea ce cu siguranta nu poate fi considerat un avantaj. Antrenorul Alenchev, nu poate decat sa fie decat multumit de forma echipe dinaintea acestui joc, atacantii echipei sale inscriind noua goluri in ultimile cinci partide. Jocul ofensiv al acestora le-a adus trei victorii pe teren propriu, ca apoi sa fie invinsa de Khimki si rezultatul de egalitate din ultima etapa, 2-2 cu cei de la Shinnik. Din pacate pentru Enisei a ratat la de putin sansa avansarii directe in prima liga ruseasca, acumuland un singur punct mai putin fata de Samara si la trei puncte fata de campioana Orenburg. Lotul acestora pare sa nu intampine probleme in randul absentelor, antrenorul Alenichev se va putea folosi de capacitatile maxime ale echipei.

Anzhi Makhachkala

Anzhi se poate declara multumita ca a reusit sa evite eliminarea directa din prima liga, atuul acestora fiind golaverajul superior fata de penultima clasata Tosno. Echipa vine dupa o perioada in care a pierdut trei etape consecutive, aflandu-se intr-o criza de forma. Antrenorul echipe Skipchenko, anuntand o serie de schimbari in echipa de start, acesta cu siguranta va fi nevoie sa improvizeze pentru ca nu va putea conta pe portarul Loria si atacantul Markelov - ambii fiind accidentasi si Danchenko care este accidentat. Este de asteptat ca Anzhi sa beneficieze si de faptul ca gazdele nu evolueaza pe terenul lor din Krasnoyarsku, ci pe stadionul din Kazan.

{{notification_msg}}