Prima întâlnire dintre KAA Gent și VfL Wolfsburg

Analiza meciuri

KAA Gent- VfL Wolfsburg

Miercuri seara se vor juca inca doua optimi de finala Champions League. In primul meci se va intalni campioana Belgiei Gent cu vicecampioana Germaniei Wolfsburg, care a trecut cu brio de faza grupelor lasand-o in urma chiar si pe Manchester United. In Bundesliga nu se descurca asa de bine, fiind doar pe locul 8 dupa 21 de etape, in timp ce Gent ocupa pozitia a doua in campionatul Belgiei, asigurandu-si un loc in play-off cu 4 etape inainte. Trebuie sa precizam ca miercuri este prima intalnire dintre aceste doua cluburi.

KAA Gent

A castigat anul trecut campionatul in Belgia si acesta este motivul pentru care s-a calificat in aceasta editie Champions League. In faza grupelor a evoluat foarte bine invingand-o pe Valencia si Zenit acasa, iar pe Lyon in deplasare. Terminand pe locul 2 grupa, putem spune ca este o performanta calificarea in optimi si o mare surpriza pentru multi. Are o sansa mare sa ajunga in sferturile de finala, pentru ca a avut noroc la tragerea la sorti, picand cu cea mai slaba echipa care a castigat grupa. Asadar din moment ce si-a asigurat in campionat calificarea in play-off, cu siguranta va da totul pe teren in meciul cu Wolsfburg, mai ales ca prima mansa se va juca in Belgia. Pe lista accidentatilor se afla atacantul Olayinka si mijlocasul van der Bruggen.

VfL Wolfsburg

Dupa ce a reusit calificarea in optimile Champions League, Wolfsburg a intrat intr-o criza in campionat, avand o serie slaba de 3 remize si 4 infrangeri. Toate acestea au facut ca sa ajunga la mijlocul clasamentului, mai exact pe locul 8. Abia etapa trecuta a reusit sa castige cu 2-0 in fata celor de la Ingolstadt, victorie care a crescut moralul jucatorilor si pentru meciul cu Gent, in care vor porni din postura de favoriti. Sa adaugam ca in acest moment, antrenorul Hecking are o multime de probleme cu echipa de start, fiind accidentati atacantul Dost, mijlocasul Guilavogui, portarul Benaglio, iar fundasul Naldo este suspendat.

{{notification_msg}}