Preliminariile Campionatului Mondial: Romania – Danemarca

Analiza meciuri

Romania – Danemarca

Al doilea meci din Grupa E este important pentru ambele echipe, avand in vedere ca ocupanta locului 4, Romania, o va intalni pe Danemarca, aflata pe pozitia a 3 a. Acest meci va reduce sansele de calificare ale unei echipei, tinand cont ca liderul Polonia are un avantaj consistent, iar Muntenegru este in spate la 3 puncte. Ultima confruntare directa a fost una amicala, castigata de romani cu 2-0, in Bucuresti.

Romania

Se gandeste doar la victorie, pentru a mai putea spera in continuare sa ajunga la turneul final din Rusia. Romania a facut deja cateva greseli acasa, atunci cand a remizat 1-1 cu Muntenegru si cand a fost infranta de Polonia cu 3-0. Pe de alta parte, in deplasare s-a impus cu 5-0 in fata Armeniei si a terminat la egalitate fara goluri in Kazakhstan. Pana acum a acumulat 5 puncte si ocupa locul 4 in clasament. Oaspetii se gandesc si ei la calificare, asa ca selectionerul Daum trebuie sa trimita in teren cel mai puternic prim 11, pentru a obtine un rezultat favorabil. O veste buna e ca va reveni fundasul Chiriches, insa Daum nu va putea conta pe Stancu, Hoban, Torje si Andone.

Danemarca

A jucat pana acum 3 meciuri acasa si unul in deplasare, in Polonia, unde a fost invinsa cu 3-2. Danezii s-au impus pe teren propriu in partidele cu Kazakhstan si Armenia, dar surprinzator au pierdut cu 1-0 in fata celor de la Muntenegru. Dupa doua infrangeri la rand, selectionerul Hareide a schimbat tactica echipei si Danemarca a castigat cu 4-1 in duelul cu Kazakhstan, iar in disputa amicala cu Cehia a remizat 1-1. Vor lipsi din acest meci Fischer, Hojbjerg si Poulsen.

{{notification_msg}}