Play-off-ul Europa League: West Ham – Astra Giurgiu

Analiza meciuri

West Ham – Astra Giurgiu

Am vazut in duelul din prima mansa ca echipa londoneza este mult mai buna decat fosta campioana a Romaniei, insa confruntarea s-a terminat la egalitate 1-1. Desigur ca West Ham este favorita sa ajunga in grupe, insa ramane de vazut daca isi va lua revansa fata de editia trecuta, cand a fost oprita de Astra.

West Ham

A trecut de turul 3 preliminar si acum in play-off a intalnit-o pe Astra, asa ca are sanse foarte mari sa se califice in faza grupelor. Beneficiaza si de avantajul ca a marcat in prima mansa, in deplasare. A deschis scorul in minutul 45 prin capitanul Noble, dupa o lovitura de la 11 metri, insa spre final jucatorii antrenorului Bilic s-au retras in defensiva si Astra a inscris golul egalizator prin Alibec. Intre timp West Ham a invins-o cu 1-0 pe Bournemouth in etapa a doua din Premier League, multumita reusitei lui Antonio. Asadar are un moral ridicat inaintea acestei partide din Europa League. Etapa viitoare va juca in deplasare cu Manchester City. Antrenorul Bilic se confrunta cu probleme de lot inaintea meciului cu Astra, deoarece nu se poate baza pe mai multi jucatori care sunt accidentati si printre care se numara: Sakho, Lanzini, Cresswell, Ayew, Henry, Payet, Feghouli si Carroll.

Astra

Este multumita de rezultatul din tur, avand in vedere ca a egalat in finalul partidei prin golul marcat de Alibec, care a intrat pe teren doar jumatate de ora, pentru ca acuza unele dureri. Etapa trecuta din campionat a stat pe banca de rezerve Alibec, iar acum antrenorul Sumudica spera sa-l includa in echipa de start. Acum cateva zile a fost infranta cu 5-1 in campionat, de catre CFR Cluj, asa ca fosta campioana a Romaniei, ocupa doar pozitia a 11 a din clasament, dupa 5 etape. Trebuie sa adaugam ca Astra Giurgiu a evoluat in turul 3 preliminar din Champions League si a fost oprita de FC Copenhaga. Vor lipsi din aceasta partida: William, Dande, Boudjema, Boldrin si Budescu.

{{notification_msg}}