Play-off-ul Champions League:AS Roma - FC Porto

Analiza meciuri

AS Roma - FC Porto

In aceasta saptamana vom afla ultimle 10 echipe calificate pe tabloul principal al UEFA Champions League. Unul din cele mai interesante dueluri se va desfasura pe Olympico din Roma intre echipa din localitate si FC Porto. Meciul tur s-a incheiat indecis 1-1.

AS Roma

Italienii sunt multumiti dupa rezultatul din tur, au reusit sa marcheze in deplasare iar acum se vor califica si cu o remiza fara goluri pe teren propriu. Cele doua echipe practica un fotbal ofensiv si e greu de crezut ca nu se vor marca goluri dar macar pleaca cu aceasta posibilitate. In prima etapa din Serie A, Roma a invins-o pe Udinese cu 4-0 semn ca atacul functioneaza. Problemele apar pe faza defensiva unde Manolas va absenta din cauza unei accidentari iar Vermaelen e suspendat dupa cartonasul rosu primit in meciul tur.

FC Porto

Porto nu si-a indeplinit obiectivul in meciul tur iar pana la eliminarea lui Vermaelen din minutul 41 au fost dominati clar de italieni. In repriza secunda italienii s-au inchis si au ajuns greu la poarta, golul egalizator a fost marcat de Silva din penalty. Porto a inceput bine campionatul si au doua victorii cu Estoril si Rio Ave. In meciul din aceasta seara se vor baza pe doi atacanti tineri Silva si Otavio pentru ca experimentatul Brahimi e pe cale sa se transfere de la Porto. In aceasta partida nu vor putea juca Martins Indi si Quintero ambii fiind accidentati.

{{notification_msg}}