Play-off pentru promovare: CA Osasuna - Gimnastic

Analiza meciuri

CA Osasuna – Gimnastic

Acesta este meciul de deschidere al play-off-ului pentru promovare, la care vor lua parte 4 echipe si doar una singura va promova in prima liga. Dupa incheierea campionatului Alaves si Leganes au terminat pe primele doua pozitii, iar Gimnastic a fost a treia, cu 7 puncte mai mult decat Osasuna care a ocupat locul 6. Dupa doua infrangeri Osasuna a castigat meciul trecut cu Zaragoza si a reusit sa ajunga pe pozitia a 6 a. Gimnastic s-a luptat pana in ultima etapa ca sa promoveze direct in La Liga, dar a fost infranta in partida precedenta. In campionat, Gimnastic a invins-o pe Osasuna cu 1-0 pe propriul teren, iar in duelul din Pamplona rezultatul a fost egal, 1-1.

CA Osasuna

A fost foarte aproape sa nu se califice in play-off, datorita evolutiilor din finalul campionatului. Prima data a fost infranta de Gimnastic, apoi in penultima etapa a pierdut cu Huesca. Nu s-a asteptat sa piarda in Pamplona, insa la finalul meciului tabela a aratat 3-2 pentru Huesca. Din aceasta cauza a fost nevoita sa castige in deplasarea din ultima etapa, dar a fost ajutata si de celelalte rezultate pentru a termina pe locul 6. Zaragoza a pierdut si Osasuna a invins-o pe Oviedo cu 5-0. Antrenorul Martin a pastrat aceasi echipa de start in acel meci, ca in duelurile trecute, doar cu exceptia jucatorului Berenguer care a fost inlocuit de Pucko. In confruntarea cu Gimanstic, antrenorul va face cateva modificari in tactica echipei, iar probabil Pucko va fi rezerva, pentru ca va reveni pe teren Berenguer.

Gimnastic

A terminat campionatul pe locul 3, fiind la un pas de promovarea directa in La Liga. A avut o sansa in ultima etapa sa urce pe pozitia secunda, insa a depins si de celelalte rezultate. Leganes a reusit sa castige si ea a fost cea care a terminat pe locul 2, iar Gimnastic a remizat cu liderul. In ultimele noua etapa nu a fost infranta nici o data. Asa ca a dat totul pe teren, insa nu s-a putut mai mult de atat. Tot ce a mai ramas acum de facut, e sa se lupte pentru promovare in acest play-off. A fost foarte aproape sa castige meciul cu Alaves din ultima etapa care s-a terminat 1-1, insa chiar daca obtinea cele 3 puncte, tot nu urca pe pozitia a doua. Ne asteptam ca antrenorul Moreno sa se bazeze pe acelasi prim 11 din meciul precedent.

{{notification_msg}}