Pariul zilei U Cluj - Astra Giurgiu

Analiza meciuri

Universitatea Cluj - Astra Giurgiu

Una dintre putinele formatii din Liga a doua care inca se afla in Cupa Romaniei este Universitatea Cluj, unul dintre cele mai respectate cluburi de fotbal din tara noastra, iar in aceasta seara formatia ardeleana va infrutna Astra Giurgiu intr-o partida care va poate aduce o cota foarte profitabila.

In primul rand trebuie sa analizam forma recenta a celor doua echipe, Universitatea Cluj este neinvinsa de 8 partide, iar in ultimele 4 meciuri jucatorii clujeni au inscris 14 goluri. Astra Giurgiu nu se poate lauda cu astfel de rezultate deoarece in precedentele 4 etape trupa pregatita de Gheorghe Multescu a suferit 3 esecuri. Este foarte usor sa cadem in aceasta capcana a statisticilor, insa pariorii nu trebuie sa omita faptul ca Multescu este unul dintre cei mai experimentati tehnicieni din Romania, iar lotul Astrei este net superior din punct de vedere valoric. De asemenea, trebuie sa mai amintim faptul ca gruparea giurgiuveana evolueaza in primul esalon al fotbalului romanesc si se afla la doar 6 puncte de liderul CFR Cluj. 

De cativa ani obiectivul Astrei este o calificare in Europa League, iar Cupa Romaniei poate oferi aceasta posibilitate daca oaspetii de astazi se vor impune si isi vor continua traseul spre finala. In aceste conditii va invitam sa mizati pe o victorie a oaspetilor care este cotata cu 2.00, un pronostic foarte generos avand in vedere diferentele majore dintre cele doua echipe.

{{notification_msg}}