Pariul Zilei: Sampdoria - Spal

Analiza meciuri

Sampdoria - SPAL

Ultima partida din Serie A reprezinta o sansa foarte buna pentru pariori de a obtine o cota profitabila, iar in continuarea acestui articol vom expune principalele aspecte legate de meciul dintre Sampdoria si SPAL.

Oaspetii de la SPAL se afla de putin timp pe prima scena a fotbalului italian, iar in acest inceput de sezon fotbalistii antrenati de Leonardo Semplici au obtinut cateva rezultate foarte bune si se afla pe locul 11 in clasament. Sampdoria a acumulat cu un punct mai putin decat adversara de astazi, insa   trebuie sa tinem cont de faptul ca Sampdoria a intalnit adverasare puternice precum Napoli, Fiorentina sau Inter Milano.

Gazdele de astazi au cativa jucatori foarte experimentati pe care se bazeaza la fiecare meci. Probabil ca cel mai important este capitanul Fabio Quagliarella, insa pe langa acesta se mai pot evidentia si Dennis Praet sau Gregoire Defrel. Sampdoria si-a demonstrat superioritatea si in sezonul trecut atunci cand a obtinut pe teren propriu o victorie cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reusite de Quagliarella in prelungirile partidei. In ultima deplasare din Serie A cei de la SPAL au fost invinsi categoric cu scorul de 3-0 de Fiorentina. Asadar, va propunem sa mizati pe o victorie a Sampdoriei care este cotata cu 1.80, un pronostic destul de generos avand in vedere avantajele formatiei genoveze.

{{notification_msg}}