Pariul Zilei: Polonia - Italia

Analiza meciuri

Polonia - Italia

Pentru nationala Italiei astazi va avea loc un meci crucial din UEFA Nations League,  deplasarea din Polonia va decide daca italienii mai au sanse sa castige aceasta grupa sau daca vor termina pe ultima pozitie grupa. Dupa doua meciuri Polonia si Italia au cate un punct obtinut in confruntarea din tur atunci cand cele doua selectionate au terminat la egalitate cu scorul de 1-1, iar apoi a urmat o infrangere in fata Portugaliei pentru fiecare echipa. Polonia a demonstrat ca este o echipa redutabila chiar si in meciul impotriva Portugaliei,  desi a pierdut cu scorul de 3-2 jucatorii antrenati de Jerzy Brzeczek au pus probleme reale.

Nici Italia nu trece prin cea mai buna perioada,  in ultimele 5 partide oaspetii de astazi nu au obtinut nici o victorie si nu au marcat mai mult de un gol in fiecare meci. Desi este cunoscuta pentru strategia sa defensiva, Italia are probleme serioase in partea ofensiva, iar postul ocupat de Roberto Mancini poate fi pus in primejdie daca vor termina pe ultima pozitie din clasament.

In aceste conditii trebuie sa anticipam faptul ca oaspetii de astazi vor evolua sub o presiune imensa, casele de pariuri se aseapta la un duel echilibrat iar propunerea noastra pentru pariori este varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.50 , un pronostic destul de profitbail avand in vedere diferentele dintre cele doua adversare.  

{{notification_msg}}