Pariul Zilei: Petrolul Ploiesti - Mioveni

Analiza meciuri

Petrolul Ploiesti – CS Mioveni

Putine echipe din Romania au prilejul sa fie la fel de indragite si sustinute ca Petrolulul Ploiesti, iar astazi gruparea “lupilor galbeni” va incerca sa profite de avantajul terenului propriu pentru a obtine inca o victorie impotriva celor de la CS Mioveni.  Intre cele doua grupari nu exista o diferenta foarte mare in clasament, cele 3 puncte care le separa nu reflecta in totalitate situatia acestui meci deoarece Petrolul Ploiesti are deja 5 victorii consecutive pe teren propriu, in timp ce formatia din Mioveni a suferit 3 infrangeri in cele 5 deplasari efectuate in acest sezon.

Este putin probabil ca antrenorul oaspetilor, Iordan Eftimie, sa adopte o strategie foarte ofensiva in aceasta deplasare deoarece Petrolul este si una dintre cele mai productive echipa din Liga a doua. Cele 25 de goluri marcate de ploiesteni ne demonstreaza ambitia jucatorilor de a se lupta pentru o revenire in Liga I dupa 3 ani in care au evoluat in ligiile inferioare.

In formula de astazi a gazdelor pot juca si cativa fotbalisti  cu experienta care au evoluat multe partide si in Liga I, deci putem afirma faptul ca Petrolul este avantajata si din acest punct de vedere. In aceste conditii va invitam sa mizati pe un succes al Petrolului care este cotat cu 1.65 si ii vor aduce pe ploiesteni mai aproape de locurile de promovare. 

{{notification_msg}}