Pariul Zilei: Italia - Polonia

Analiza meciuri

Italia - Polonia

In Grupa a treia din prima liga a Nations League Polonia este considerata echipa cu cele mai putine sanse de a se impune in fata selectionatei Italiei si Portugaliei, iar in continuarea acestui articol vom prefata intalnirea care va avea loc in aceasta seara intre Italia si Polonia.

Favorita caselor de pariuri este Italia, pe langa faptul ca este gazda acestei partide, formatia condusa de Roberto Mancini este considerata una dintre cele mai valoroase nationale din lume. Chiar daca dupa terminarea Campionatului Mondial din Rusia mai multi veterani si-au anuntat retragerea din nationala Italiei, in formula de astazi putem urmari cativa fotbalisti foarte talentati precum Ciro Immobile, Federico Bernardeschi, Lorenzo Insigne sau fundasul Alessio Romagnoli.  Majoritatea jucatorilor convocati pentru aceasta partida evolueaza in campionatul Italiei, deci omogenitatea echipei este destul de ridicata si antrenorul poate sa isi puna foarte usor in aplicare ideile sale tactice.

Adversra de astazi a Italiei se bazeaza foarte mult pe capitanul Robert Lewandowski, atacantul celor de la Bayern Munchen nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor la Campionatul Mondial din aceasta vara si este cotat cu cele mai multe sanse de a marca in poarta italienilor. Totusi, daca avem in vedere diferentele dintre cele doua adversare cel mai indicat pronostic este un succes al gazdelor care este cotat cu 1.65, o cota foarte generoasa avand in vedere superioritatea italienilor.

{{notification_msg}}