Pariul Zilei: Belgia - Elvetia

Analiza meciuri

Belgia - Elvetia

La Campionatul Mondial din aceasta vara care a avut loc in Rusia selectionata Belgiei a fost una dintre cele mai atractive si spectaculoase echipe, pe langa faptul ca au reusit sa castige medalia de bronz belgienii au practicat un fotbal deschis si ofensiv.  In prima partida din UEFA Nations League selectionata pregatita de Roberto Martinez a aplicat aceasi strategie ofensiva si a castigat cu scorul de 3-0 in fata Islandei, iar in aceasta seara Belgia va primi pe teren propriu vizita nationalei Elvetiei. Oaspetii de astazi au obtinut o victorie importanta in prima etapa, iar cele 6 goluri marcate in poarte islandezilor le garanteaza momentan prima pozitie din clasament din Grupa 2.

Totusi, diferentele dintre Elvetia si Belgia sunt vizibile deoarece elvetienii au castigat o singura partida la Campionatul Mondial, iar in cea mai recenta partida jucatorii antrenati de Vladimir Petkovic au pierdut cu scorul de 1-0 in fata Angliei, adversara pe care Belgia a invins-o in finala mica a turneului din aceasta vara.

Trebuie sa mai amintim si faptul ca Elvetia nu are atat de multi jucatori care evolueaza la marile cluburi ale Europei, in timp ce actuala generatie a belgienilor este considerata una dintre cele mai bune generatii din istoria acestei nationale. Ne asteapta un meci foarte spectaculos cu mule ocazii de ambele parti, iar optiunea de peste 2.5 goluri cotata cu 1.60 poate reprezenta cea mai inspirata alegere pentru pariori.

{{notification_msg}}