O nouă etapă în Bundesliga: Hannover 96 - VfL Wolfsburg

Analiza meciuri

Hannover 96 - VfL Wolfsburg

Aceasta etapa intermediara incepe cu un duel interesant, intre doua echipe care au dezamagit in acest sezon. Fiecare in felul ei, dar nu se astepta nimeni sa o vada pe Hannover pe ultima pozitie din clasament acum. In ceea ce priveste vice-campioana din sezonul trecut, toata lumea credea ca o sa fie in partea de sus a clasamentului, dar nu a fost asa, acum e pe pozitia a 8 a si e tot mai departe de Champions League. Sambata trecuta, Hannover a castigat acasa si a interrupt seria negativa de 8 infrangeri, iar Wolfsburg a fost invinsa acasa de Bayern Munchen. In intalnirea directa din tur, scorul a fost 1-1, iar in cea din sezonul trecut, Wolfsburg a invins.

Hannover 96

In sfarsit a aparut un strop de speranta pentru Hannover, dupa ce a reusit sa obtina cele 3 puncte etapa trecuta. Aceasta echipa a trecut printr-o perioada foarte nefasta, de la inceputul lunii decembrie a pierdut 8 meciuri la rand, fapt ce a adus-o pe ultimul loc. Sambata trecuta a avut un meci greu la Stuttgart acasa, dar a facut un joc bun si a invins cu 2-1. Antrenorul Schaaf a schimbat primul 11 fata de cel care a fost in infrangerea suferita cu Augsburg, si s-a dovedit a fi cu success. Jucatorul C.Schulz a inscris ambele goluri si S.Sane a revenit pe pozitia de fundas central. Au facut parte din echipa de start Kiyotake, Fossum, Sorg, M. Wolfli si Yamaguchi. Majoritatea echipei a fost schimbata, lucru ce a adus victoria si credem ca nu vor fi modificari nici pentru acest duel. Este posibil sa-l vedem pe S.Sane la mijloc, pe Yamaguchi pe banca de rezerve si pe Milosevic pe pozitia de fundas central.

VfL Wolfsburg

Este departe de performanta reusita anul trecut, cand a terminat pe locul 2, in spatele lui Bayern. In acest sezon, a evoluat slab in deplasare, obtinand doar o victorie si a inscris doar 7 goluri, lucru ce i-a facut cea mai slaba echipa oaspete. Pe de alta parte, in Champions League a jucat foarte bine, pentru ca in duelul trecut a obtinut victoria in deplasare la Gent si este aproape de o calificare in sferturile de finala. Dupa ce a infrant-o pe Ingoldstad acasa, a remizat cu Hertha Berlin, apoi a pierdut in fata fanilor intr-o confruntare cu liderul Bayern. In ultimul meci fundasul central Naldo s-a accidentat, iar Knoche va trebui sa-l inlocuiasca cu success in acest meci. Guilavogui si D.Caligiuri si-au revenit, dar probabil nu vor fi titular si ne asteptam sa-l vedem pe Schurrle de la inceputul partidei. 

{{notification_msg}}