MLS: Los Angeles FC - Portland Timbers

Analiza meciuri

Los Angeles FC - Portland Timbers

Acest duel din Major Soccer League al Conferintei de Vest, aduce fata in fata doua echipe  ce se afla intr-o forma recenta de invidiat. Los Angeles se afla pe pozitia a doua si aduna cinci puncte in plus fata de Portland,  dar are doua meciuri disputate in plus. Toate premizele ne sugereaza un meci de mare calitate.

Los Angeles FC

Debuteaza in acest an in MSL si este prima lor infruntare impotriva celor de la Portand. Au inceput cu dreptul in prima liga si dovedesc ambitii mari pentru viitor. Sosirea experimentatului antrenor Bradley, a fost de bun augur; acesta facand o selectie buna de jucatori ce au reusit deja sa se faca remarcati. Sunt intr-o serie de trei victorii si o remiza; recent s-au calificat si pentru runda urmatoare in Cupa Americii. Componenta lotului sufera de o singura incertitudine - mijlocasul Atuesta.

Portland Timbers

In urma cu trei sezoane au triumfat in MSL, insa de atunci forma lor a scazut pentru urmatoarele doua sezoane. Fiind nevoiti sa semneze un nou contract pe pozitia de antrenor cu Savarese. Sosirea noii conduceri a dat semne abia prin luna aprilie a acestui an, incepand sa obtina rezultate pozitive in mod constant - in ultimile 13 meciuri reusind 10 victorii si trei remize. Aceste rezultate i-au apropiat de liderul clasamentului Dallas, la doar sase puncte. Singurele posibile absente din lot sunt - mijlocasul Paredes si fundasii Miller - Ridgewell.

{{notification_msg}}