MLS:FC Dallas - Toronto

Analiza meciuri

FC Dallas vs Toronto

Unul dintre cele mai asteptate meciuri din weekend in MLS, in care se intalnesc echipa de pe locul patru din Conferinta de Vest, Dallas si liderul din Conferinta de Est, Toronto, care are cu zece puncte mai mult dar si un meci in plus. Toronto este cea mai buna echipa din campionat pana acum in timp ce Dallas nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor sezonul acesta. Ambele echipe au jucat si castigat zilele trecute in cupa iar sezonul trecut s-au intalnit o singura data Dallas invingand cu 1-0 .

FC Dallas

Dallas se asteapta la un rezultat pozitiv mai ales ca ei au invins in ultimele doua meciuri contra celor de la Toronto si au nevoie de puncte pentru a urca in clasament. Echipa din Texas a reusit sa obtina doar doua puncte in ultimele trei meciuri, doua egaluri cu Vancouver si Houston, fiind invinsi de Portland cu 2-0 . Dallas este la cinci puncte de liderul Kansas City dar are doua meciuri mai putin si teoretic sansa de a ajunge pe primul loc mai ales ca in ultimele meciuri a inregistrat victorii pe linie cu Real Salt Lake, Tusla si Colorado. Pentru acest meci antrenorul Pareja nu se poate baza pe Zimmermann, acesta fiind accidentat.

Toronto

Toronto este cea mai in forma echipa din clasament reusind sa acumuleze 35 de puncte din 17 meciuri avand un punct peste Chicago in Conferinta de Est, ultimele lor rezultate fiind trei victorii si un egal dar si titlul Campionatului Canadian unde au invins in fiala cu 3-2 la general pe marii rivali de la Montreal dupa 1-1 in deplasare si 2-1 la Toronto printr-un gol a lui Giovinco in minutul 95, el si cu Altidore fiind principalul pericol pentru FC Dallas. Echipa din Toronto nu se va putea baza pe fundasul central Hagglund, acesta fiind accidentat dar la echipa revine dupa suspendare capitanul Bradley. 

{{notification_msg}}