MLS:Atlanta United - Minnesota United

Analiza meciuri

Atlanta United – Minnesota United

Doua echipe cu obiective diferite se intalnesc in acest meci, Atlanta este pe locul trei in Conferinta de Est, in vreme ce Minnesota este pe locul noua in Conferinta de Vest si nu mai are nici o sansa sa ajunga in playoff. Singurul meci direct intre aceste doua echipe s-a jucat in Minnesota in 2014 si s-a terminat cu victoria lui Atlanta cu scorul de 6-1.

Atlanta United

Atlanta este considerata mare favorita in acest meci, echipa are trei victorii consecutive acasa, lucru ce a dus si la clasarea in Conferinta de Est. Echipa a pierdut doar odata in ultimele 16 meciuri, fiind invinsi de cei de la D.C. United in august. Aceasta clasare este cu atat mai importanta pentru ei avand in vedere faptul ca ei sunt nou promovati. Antrenorul Martino probabil ca v-a face unele modificari in echipa fata de ultimul meci incheiat la egalitate contra celor de la New England, el neputandu-se baza pe fundasul Garza, mijlocasul Almiron, portarul Guzan si atacantul Martinez.

Minnesota United

Atmosfera in vestiarul celor de la Minnesota nu este cea mai buna, ei ocupa locul noua in Conferinta de Vest, sansele lor de a ajunge in playoff fiind foarte mici. Echipa are 10 puncte mai putin decat Real Salt Lake si doua meciuri mai putin jucate, dar din 16 partide disputate ei au 10 infrangeri. Saptamana trecuta ei au pierdut in deplasare cu cei de la Houston Dynamo cu 2-1 si au aratat inca odata ca joaca slab in deplasare. Fundasii Demidov si Davis, mijlocasii Cronin si De Villardi, atacantii Calvo si Molino sunt accodentati si vor lipsi in acest meci.

{{notification_msg}}