Meciul Zilei: Romania - Serbia

Analiza meciuri

Romania  - Serbia

O partida cruciala pentru Romania va avea loc astazi de la ora 16:00 pe Arena Nationala, acolo unde jucatorii pregatiti de Cosmin Contra vor incerca sa obtina 3 puncte extrem de pretioase impotriva Serbiei. Miza acestei intalniri este uriasa pentru tricolori, desi au obtinut doar 5 puncte  romanii pot urca pe prima pozitie a clasamentului daca obtin victorie. Nationala Serbiei a reusit doua victorii cu Lituania si Muntenegru, iar partida din tur cu Romania s-a terminat la egalitate. Moralul ambelor echipe este foarte ridicat, oaspetii de astazi s-au impus si in deplasarea din Muntenegru, in timp ce Romania a reusit o victorie dramatica in Lituania.

Nu trebuie sa omitem faptul ca Serbia a participat si la Campionatul Mondial  din Rusia si au obtinut o victorie impotriva selectonatei din Costa Rica, iar printre cei mai importanti fotbalisti care pot evolua astazi se numara Sergej Milinkovic-Savic, Nikola Milenkovic, Andrija Zivkovic sau Aleksandar Mitrovic.  Unul dintre punctele slabe ale sirbilor este agresivitatea caracteristica, un amanunt care poate fi speculat de catre nationala Romaniei  daca vor aborda aceasta partida cu multa atentie.

Speram ca tricolorii sa obtina un rezultat avantajos astazi, desi cea  mai indicata alegere pentru pariori este optiunea sub 2.5 goluri pentru care majoritatea agentiilor de pariuri acorda  1.60 si poate fi profitabila si in cazul in care Serbia ar reusi o victorie.

{{notification_msg}}