Meciul Zilei: Romania - Lituania

Analiza meciuri

Romania – Lituania

Chiar daca nu este un duel echilibrat, meciul dintre Romania si Lituania ar trebui sa fie cea mai urmarita partida din aceasta seara de microbistii romani deoarece nationala condusa de Cosmin Contra este obligata sa castige pentru a mai spera la prima pozitie din grupa.  In clasamentul actual al grupei a patra din Liga C Romania se afla pe pozitia a treia cu 6 puncte, iar singura victorie a fost obtinuta in partida din tur disputata conta Lituaniei.

Am putea crede ca Lituania este adversara preferata a Romaniei, dar nu trebuie sa uitam ca golul victoriei a fost marcat atunci de Alexandru Maxim in minutele de prelungiri. Lituania a pierdut toate meciurile din aceasta grupa si va retrograda in nivelul inferior al competitiei, iar Romania are o sansa sa termine pe prima pozitie din grupa daca va castiga acest meci si va fi ajutata de rezultatul inregistrat in partida dintre Serbia si Muntenegru. 

Cel mai periculos jucator din formatia oaspetilor este Fedor Chernykh, atacantul de la Dinamo Moscova poate pune probleme defensvei tricolorilor daca fundasii romani nu vor fi atenti si ii vor oferi ocazia de a se apropia de poarta. Romania este favorita clara in opinia caselor de pariuri, iar pentru cei care doresc sa parieze sugeram varianta peste 2.5 goluri marcate, cotata cu 2.10,  deoarece Cosmin Contra va incerca sa obtina victoria cu orice pret si va impune o mentalitate mai ofensiva.

{{notification_msg}}