Meciul Zilei: Politehnica Timisoara - Sportul Snagov

Analiza meciuri

Politehnica Timisoara - Sportul Snagov

Lupta pentru promovare in Liga a doua devine din ce in ce mai interesanta, daca Chindia Targoviste are un avans destul de important de pe prima pozitie, exista mai multe formatii care se lupta pentru celelalte locuri care permit accesul catre Liga I. Sportul Snagov este una dintre gruparile care se afla foarte aproape de primele pozitii din clasament si isi propune sa obtina 3 puncte in deplasarea de astazi de la Politehnica Timisoara.  Chiar daca in clasament exista o diferenta considerabila intre cele doua adversare, misiunea celor de la Sportul nu va fi deloc usoara la Timisoara, acolo unde fanii banateni vor veni sa isi sustina favoritii sa obtina o victorie extrem de pretioasa. De altfel, formatia din Snagov a suferit doua infrangeri in precedentele doua deplasari, iar in acest moment presiunea este destul de mare pe jucatorii oaspetilor.

Politehnica Timisoara este o formatie care prefera un joc conservator, alb-violetii au marcat doar 14 goluri pana in prezent si Antonio Foale este unul dintre cei mai experimentati tehnicieni din liga secunda. De asemenea, trebuie sa mai evidentiem faptul ca lotul Politehnicii este format in totalitate din fotbalsiti romani, majoritatea dintre ei sunt nascuti in zona Timisoarei si se cunosc foarte bine.

In concluzie, ne asteapta un duel foarte palpitant, iar o victorie a echipei din Snagov cotata cu 2.30 ar putea aduce un venit suplimentar pentru cei care doresc sa parieze. 

{{notification_msg}}