Meciul Zilei: Manchester United - Valencia

Analiza meciuri

Manchester United - Valencia

In Grupa H din UEFA Champions League exista trei echipe foarte puternice care se lupta pentru primele doua locuri care permit calificarea in urmatoarea faza a competitiei, printre aceste formatii se numara Valencia si Manchester United, doua grupari care se vor intalni intr-un duel ce poate fi decisiv pentru situatia celor doua cluburi.

Manchester United este favorita in acest duel si reprezinta echipa cu mai multa experienta in cupele europene. In ultimii ani conducera clubului englez a realizat mai multe transferuri importante, iar o data cu aducerea lui Jose Mourinho au crescut si asteptarile fanilor. Din pacate aceste investitii inca nu au adus rezultate notabile si trebuie mentionat faptul ca in ultimele trei sezoane clubul diavolilor nu a castigat titlul de campioana a Angliei sau trofeul UEFA Champions League.  De partea cealalta nu exista atat de multe presiune, Valencia nu a mai evoluat de multi ani in cea mai prestigioasa competitie europeana, iar fotbalistii oaspetilor nu au acumulat foarte multe meciuri  la acest nivel. Probabil ca cel mai experimentat jucator al liliecilor este Kevin Gameiro, atacantul de 31 de ani care a fost transferat de la Atletico Madrid si care a marcat si in ultima victorie obtinuta de Valencia.

Pentru cei care doresc sa parieze va recomandam sa mizati pe un succes al englezilor care este cotat cu 1.70, insa acest meci merita urmarit chiar daca nu veti alege nici un pronostic. 

{{notification_msg}}