Meciul Zilei: Le Mans - Tours

Analiza meciuri

Le Mans - Tours

Doua dintre echipele din liga a treia franceza care lupta pentru promovare se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:30, iar in cazul in care vom avea o echipa invingatoare in acest duel este foarte posibil sa avem si un nou lider in clasament. Le Mans si Tours sunt doua dintre gruparile din al treilea esalon care nu au suferit inca nici o infrangere, dupa 6 etape disputate gazdele de la Le Mans se afla pe pozitia a treia cu 12 puncte, in timp ce adversarii de la Tours ocupa locul 5 cu doua puncte. Jucatorii de la Tours s-au remarcat printr-o defensiva foarte organizata care a incasat doar 2 goluri pana in prezent si spera sa revina in liga a doua franceza. Cei de la Tours au retrogradat anul trecut dupa o perioada de 10 sezoane petrecute in esalonul secund si chiar daca multi dintre fotbalisti au parasit echipa, antrenorul Rene Lobello inca are la dispozitie cativa jucatori de calitate.

Le Mans a trecut printr-o perioada foarte zbuciumata in ultimii ani, daca in sezonul 2007 - 2008  acest club termina pe a noua pozitie din Ligue 1, anul acesta tocmai au promovat din liga a patra si spera sa isi continue revenirea in prim-planul fotbalului francez.

Ambele formatii au sanse mari de victorie, dar avand in vedere faptul ca Le Mans va beneficia de avantajul terenului propriu, va sugeram sa mizati pe un succes al gazdelor cotat cu 1.95 de majoritatea caselor de pariuri. 

{{notification_msg}}