Meciul Zilei: Juventus - Manchester united

Analiza meciuri

Juventus Torino - Manchester United

Una dintre formatiile care a obtinut punctajul maxim dupa primele 3 meciuri din grupele Champions League este Juventus Torino, iar in aceasta seara campioana Italiei va primi vizita vice-campioanei Angliei, Manchester United.

Cele doua adversare s-au intalnit si in urma cu doua saptamani pe Old Trafford, insa englezii nu au reusit sa fructifice avantajul terenului propriu si au pierdut cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului fiind reusit de Paulo Dybala.  Chiar daca este o echipa italiana recunoscuta pentru organizarea defensiva, Juventus a reusit sa domine in partida de la Manchester si ar trebui sa ne asteptam ca si astazi torinezii sa isi creeze mai multe ocazii. De altfel, Juventus Torino a demosntrat ca este o adversara foarte greu de invins, jucatorii antrenati de Massimiliano Allegri au inregistrat in acest sezon 13 victorii, un rezultat de egalitate si nici o infrangere. In astfel de conditii ne putem imagina increderea si atmosfera foarte optimista din vestiarul gazdelor care pot conta in aceasta partida si pe Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai valorosi atacanti ai tuturor timpurilor.

Agentiile de pariuri acorda cota 1.60 pentru succesul italienilor care este si cel mai indicat pronostic, insa aceasta confruntare merita atentia microbistilor chiar daca nu veti paria deoarece aveti prilejul sa ii urmariti pe cativa dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume.

{{notification_msg}}