Meciul Zilei: Chelsea - Liverpool

Analiza meciuri

Chelsea Londra - Liverpool

Una dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League este Liverpool, iar in aceasta etapa gruparea cormoranilor se va deplasa pe terenul celor de la Chelsea pentru a incerca sa obtina un rezultat pozitiv. Cele doua formatii se afla pe lista favoritelor in lupta pentru titlu, chiar daca s-au disputat doar 6 etape pana in prezent, deja s-au evidentiat echipele care se vor lupta pentru prima pozitie din clasament. Liverpool are maximul de puncte dupa 6 meciuri si este urmata de aproape de campioana en-titre, Manchester City, si Chelsea Londra. In cazul in care Chelsea s-ar impune in confruntarea de astazi, iar Manchester City nu ar castiga cu Brighton, trupa londoneza va urca temporar pe prima pozitie din Premier League.

Desi managerul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, este un cunoscut adept al jocului ofensiv, apararea cormoranilor a fost foarte eficienta pana in prezent si a incasat doar 3 goluri in campionat. Spre deosebire de Chelsea care evolueaza in Europa League, cei de la Liverpool sunt mai solicitati si in partidele din Champions League, iar acest lucru s-a vazut si in cea mai recenta confruntare directa dintre cele doua echipe care a avut loc in urma cu 3 zile in Cupa Ligii  si in care londonezii s-au impus cu scorul de 2-1.

Probabil ca tot Chelsea va castiga si acest duel, iar pentru acest pronostic pariorii vor primi o cota cuprinsa intre 2.70 si 2.85, in functie de agentia pe care o aleg.

 

{{notification_msg}}