Meciul Zilei: CFR Cluj - Universitatea Craiova

Analiza meciuri

CFR Cluj - Universitatea Craiova

Astazi la rubrica Meciul Zilei am pregatit microbistilor o partida foarte interesanta intre doua dintre cele mai puternice echipe din Liga I care sunt considerate printre favorite in lupta pentru titlu.

CFR Cluj este gazda acestei confruntari si campioana din stagiunea precedenta, din pacate ardelenii nu au avut un start atat de bun precum cei de la FCSB, iar in acest moment trupa clujeana se afla pe pozitia a  cincea cu 16 puncte acumulate. Desi au suferit doar o infrangere in acest campionat, jucatorii clujeni au pierdut puncte pretioase in partide cu echipe mai slab cotate precum FC Botosani, Dunarea Calarasi sau Gaz Metan Medias, deci partida de astazi impotriva Craiovei trebuie tratata cu maximul de seriozotate de formatia antrenata de Toni Conceicao.

Dupa ce a castigat Cupa Romaniei Universitatea Craiova si-a dorit sa castige si Supercupa Romaniei, insa fotbalistii olteni au fost invinsi de CFR Cluj cu scorul de 1-0. Probabil ca acel esec inca este viu in amintirea multor fotbalisti din lotul Universitatii, iar astazi Craiova are sansa sa se revanseze pentru acea infrangere chiar daca agentiile  de pariuri ii considera pe clujeni favoriti la victorie. Este destul de dificil sa anticipam rezultatul acestei intalniri, dar ne putem astepta la un scor strans, deci cea mai buna alegere poate fi optiunea sub 2.5 goluri marcate pentru care veti primi cota 1.55 si poate aduce un castig si in situatia in care oltenii reusesc o surpriza.

{{notification_msg}}