Meci interesant intre două campioane

Analiza meciuri

SL Benfica - Zenit St. Petersburg

Sunt doua echipe campioane in tarile din care provin si cu siguranta va fi un meci echilibrat. Ambele au dat semne de slabiciune in ultima vreme, Benfica a fost infranta de 4 ori in campionat, doua dintre esecuri fiind in fata rivalilor de la Porto si din aceasta cauza se afla pe locul 2 in clasament. Zenit are probleme mari si se afla doar pe locul 5 in prima liga din Rusia, la 7 puncte diferenta fata de lider. In Liga Campionilor, Zenit a evoluat mai bine, adunand 5 victorii, in timp ce Benfica  doar 3. In editia trecuta, Zenit a invins-o de doua ori pe Benfica in faza grupelor.

SL Benfica

A sperat sa inceapa acest meci intr-un mod grozav, fiind lider in campionat, dar rivala Porto i-a stricat toate planurile. A avut parte de o infrangere dureroasa, dupa ce a condus cu 1-0 si a pierdut cu 1-2. Toata lumea se intreaba daca Benfica isi mai poate apara titlul de campioana. A fost eliminata din Cupa, dar mai este prezenta  in Cupa Ligii. Vinerea trecuta a intrerupt o serie de 11 victorii consecutive in toate competitiile, deci moralul jucatorilor este afectat. Fundasul Luisao nu va putea juca, iar Lisandro Lopez este pregatit sa intre pe teren, dupa ce s-a recuperat  intr-un timp foarte scurt.

Zenit St. Petersburg

A jucat foarte bine in faza grupelor, unde a terminat pe primul loc, castigand primele 5 meciuri. In campionat a evoluat slab, pierzand surprinzator unele dueluri, iar acum au deja 4 infrangeri. Samara si Krasnodar au invins-o in Petersburg si a pierdut cu Terek. In ultimele 5 etape din tur a obitnut doar o victorie si doua egaluri. Din aceasta cauza se afla la 7 puncte de liderul CSKA si va fi greu sa-si apere titlu de campioana. A achizitionat in aceasta iarna jucatori valorosi, atacantul Kokorin si mijlocasul Zhirkov veniti de la Dinamo Moscova, si mijlocasul defensiv Mauricio adus de la Terek. Probabil nu-i vom vedea in primul 11. Accidentati sunt: fundasul dreapta Smolnikov, mijlocasul Faizulin, iar Ryaznatsev este sub semnul intrebarii. In ciuda acestora vom vedea o echipa de start puternica, trimisa pe teren de antrenorul Vilas-Boas.

{{notification_msg}}