Meci interesant în Serie A: Chievo Verona – AC Milan

Analiza meciuri

Chievo Verona – AC Milan

In ultimul meci al etapei cu numarul 8 din cel mai puternic campionat Italian, se vor intalni doua echipe vecine in clasament, ocupanta locului 5, Chievo Verona si AC Milan, care in prezent e pe pozitia a 6 a. Sunt la egalitate de puncte, la fel ca si cu Lazio Roma. Ambele au castigat 3 din ultimele 4 etape, iar Milan a reusit sa remizeze o data, in timp ce Chievo a fost infranta. Referitor la ultimele confruntari directe din sezonul trecut milanezii s-au impus acasa cu 1-0, iar celalalt meci din Verona s-a incheiat 0-0.

Chievo Verona

Este interesant ca aceste echipe au remizat de 3 ori fara goluri in ultimele sezoane pe acest stadion din Verona, iar inainte Milan s-a impus de doua ori la rand cu 1-0. Asadar jucatorii lui Chievo trebuie sa fie motivati sa intrerupa aceasta serie cu o victorie, in partida de duminica. Dispune de o defensiva buna de la inceputul campionatului. Alaturi de Juventus, este echipa care a primit cele mai putine goluri in Serie A, si daca nu pierdea duelul cu Napoli cu 2-0, avea cea mai buna aparare din liga. Inainte de acea disputa, jucatorii antrenorului Marano au castigat in deplasarea de la Udinese, acasa cu Sassuolo si in etapa precedenta s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Pescara. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in meciul trecut, deoarece antrenorul se poate baza pe toti jucatorii.

AC Milan

Am mentionat deja ca si milanezii sunt intr-o forma buna inaintea acestui duel cu Chievo, avand in vedere ca in ultimele 4 partide nu a fost invinsa si a bifat 3 victorii. Dupa triumful din deplasare cu Sampdoria, Milan si-a revenit si totul a decurs in favoarea ei, pentru ca au urmat si duelurile cu Lazio si Sassuolo in care s-a impus. Pe terenul Fiorentinei a bifat o remiza alba, insa putem zice ca a fost un rezultat bun. Acum se afla la 8 puncte distanta de liderul Juventus, care a castigat deja aceasta etapa. Este important sa ramana neinvinsa in disputa cu Chievo, asa ca cel mai sigur vom vedea o tactica defensiva, pe care se va baza antrenorul Montella. Din cauza accidentarilor vor lipsi Fernandez, Antonelli, Bertolucci, Zapata si Montolivo.

{{notification_msg}}