Meci interesant în Premier League: Swansea – Chelsea

Analiza meciuri

Swansea – Chelsea

In singurul meci care se va duminica in Premier League, se va intalni Swansea, o echipa din Tara Galilor, cu faimoasa Chelsea, care a obtinut un numar maxim de puncte in primele 3 etape. In confruntarile directe din sezonul precedent, Chelsea a castigat doar un punct cu Swansea, remizand pe teren propriu si fiind infranta in deplasare cu 1-0.

Swansea

Este adevarat ca inainte de sezonul trecut a pierdut de 5 ori la rand contra lui Chelsea, asa ca va trebuie sa fie foarte atenta acum, avand in vedere ca oaspetii sunt intr-o forma foarte buna. Swansea a avut parte de un start de sezon bun, obtinand o victorie in deplasarea de la Burnley, iar apoi impunandu-se in Cupa Ligii cu 3-1, in fata lui Peterborough, o echipa dintr-o liga inferioara. Intre acele doua dueluri, a fost infranta acasa cu 2-0, de nou promovata Hull si de asemenea a pierdut cu 2-1 in fata fostei campioane, Leicester. Cu siguranta va incerca sa faca un meci bun in fata fanilor duminica, insa nu va fi usor pentru ca Chelsea este clar favorita. Antrenorul Guidolin nu poate conta pe atacantul Borja Baston in acest duel.

Chelsea

Am mentionat deja ca Chelsea este una din echipele cu numarul maxim de puncte din Premier League. In Cupa Ligii s-a calificat in runda a treia, dupa ce a invins-o cu 3-2 pe Bristol Rovers, o echipa ce evolueaza in liga a treia. In cele 3 etape din campionat s-a vazut progresul echipei de la venirea noului antrenor Conte, reusind sa se impuna acasa in fata lui West Ham si Burnley, iar in deplasare cu Watford, bifand inca o victorie. Ceea ce ii bucura cel mai mult pe fanii lui Cheslea, este ca echipa lor de suflet a marcat de 10 ori in cele 4 partide din noul sezon. Si-a intarit defensiva prin venirea fundasilor Alonso si David Luiz. Ginkel si Zouma nu vor fi pe teren, deoarece sunt accidentati.

{{notification_msg}}