Meci interesant în Premier League: Liverpool – West Bromwich

Analiza meciuri

Liverpool – West Bromwich

Ultimul meci de sambata din etapa cu numarul 9, o va aduce fata in fata pe Liverpool, care ocupa pozitia a 4 a in clasament si pe West Bromwich, care este pe locul 12, la 7 puncte distanta. Oaspetii din Birmingham s-au menajat sa obtina puncte din ultimele 3 confruntari directe cu Liverpool.

Liverpool

Jucatorii antrenorului Klopp au terminat la egalitate in etapa precedenta cu Manchester United. Asadar, seria de 5 victorii consecutive a fost intrerupta, dintre care 4 in Premier League si una in Cupa Ligii. Cu United a fost cel de-al doilea meci din acest sezon, in care nu a reusit sa inscrie. Asta s-a intamplat si din cauza ca Manchester United a folosit o tactica defensiva. Ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe Lallana si Firmino. Din cauza accidentarilor vor lipsi Gomez si Sakho, insa o veste buna este ca ar putea reveni Wijnaldum si Milner.

West Bromwich

Acest meci vine pentru echipa din Birmingham, dupa 3 remize cu scorul de 1-1. A remizat primele doua partide din deplasare cu Sunderland si Stoke, iar weekend-ul trecut a terminat la egalitate cu Tottenham. Inainte de acele 3 egaluri, a castigat pe teren propriu in fata celor de la West Ham si in prezent ocupa locul 12 in clasament, avand un avantaj de 4 puncte fata de zona retrogradabila. Intre timp a fost eliminata din Cupa Ligii de catre o echipa slab cotata, Northampton, care evolueaza intr-o divizie inferioara. Probabil vom vedea in teren acelasi prim 11, cu exceptia lui OIsson, care va fi inlocuit de Evans.

{{notification_msg}}