Meci interesant în Ligue 1: OSC Lille – Olympique Marseille

Analiza meciuri

OSC Lille – Olympique Marseille

Este una din cele mai interesante partide din etapa 30, din Ligue 1, care se va juca vineri seara, intre ocupanta locului 14, Lille si echipa de pe pozitia a 5 a, Marseille, care in prezent are cu 12 puncte mai mult. Lille a inceput sa evolueze mai bine si in ultimele 3 etape a bifat doar victorii, cu un nou antrenor pe banca tehnica. De asemenea si Marseille vine dupa doua triumfuri in campionat. In confruntarea directa din tur, Marseille s-a impus cu 2-0.

OSC Lille

Va face tot posibilul sa-si ia revansa, mai ales ca acum se lupta pentru evitarea retrogradarii, fiindca are doar 5 puncte avantaj fata de zona fierbinte a clasamentului. Weekend-ul trecut a invins-o in deplasare cu 2-1, pe Nancy, care ocupa locul 18 si a confirmat inca o data ca este in crestere de forma, de la venirea antrenorului Frank Passi. A bifat doua victorii la rand in Ligue 1, iar in Cupa Frantei a trecut de Bargerac, o echipa dintr-o liga inferioara. Este interesant ca antrenorul Passi a fost inainte la Marseillle si stie foarte bine aceasta echipa. Probabil nu il vom vedea in teren pe fundasul Base, deoarece este accidentat.

Olympique Marseille

Am mentionat deja ca oaspetii din Marseille vin dupa doua victorii consecutive in campionat, in care au invins-o acasa 3-0 pe Angers si cu 4-1 in deplasare pe Lorient. Asadar, jucatorii antrenorului Garcia, ocupa locul 5 in clasament si au un avantaj de doua puncte fata de Bordeaux. Marseille este la 5 puncte in spatele lui Lyon, care ocupa pozitia a 4 a. Din acest motiv isi doreste un triumf, insa nu va fi deloc usor, in fata fostului antrenor Passi. Inainte de victoria cu Lorient, a fost invinsa de PSG si de Nantes. Pe lista indisponibililor se regasesc: Evra, Hubocan si Diaby.

{{notification_msg}}