Meci interesant în La Liga: Valencia – Celta Vigo

Analiza meciuri

Valencia – Celta Vigo

Ne asteptam ca Valencia sa aiba un sezon mai bun in La Liga, avand in vedere ca nu a evoluat in competitiile europene, insa Celta are cu 8 puncte mai mult si este prezenta in Europa League. Celta Vigo va juca in semifinalele Cupei Spaniei, dupa ce a eliminat-o chiar pe Valencia, invingand-o de doua ori. Confruntarea din tur s-a incheiat cu 2-1 pentru echipa din Vigo.

Valencia

In sfarsit a reusit sa castige in etapa trecuta, cu toate ca oaspetii din La Coruna au ratat un penalty cand scorul era 0-0. Dupa cateva minute Valencia a marcat si la final a castigat cu 3-0. In ultimul meci din deplasare nu a jucat rau cu Barcelona, la pauza fiind 2-2, dar pana la final catalanii s-au impus cu 4-2. Este interesant faptul ca in precedentele doua partide au reusit sa inscrie fundasii Valenciei, chiar daca antrenorul Voro l-a introdus in ofensiva pe atacantul Zazu in locul lui Cancelo. Va reveni Mangala, dar pe lista indisponibililor se afla: Gaya, Rodrigo, Montoya si Nani.

Celta Vigo

Evolueaza foarte bine in Europa League si de cand nu mai sunt meciuri in aceasta competitie, a inceput sa acumeleze puncte in La Liga. Inainte sa o elimine pe Krasnodar, Celta avea 3 infrangeri consecutive in campionat, iar dupa aceea a bifat doua victorii, prima cu 1-0 in fata celor de la Deportivo La Coruna si a doua cu 3-1 in disputa cu Las Palmas. Atunci atacantul Rossi a dat 3 goluri si probabil va fi titular in acest duel. Ne asteptam sa-i vedem jucand din primul minut pe Bongonda si Hernandez.

{{notification_msg}}