Meci interesant în La Liga: Atletico Madrid – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Atletico Madrid – Betis Sevilla

Putem spune ca ambele echipa au dat gres in acest sezon, cu toate ca diferenta dintre ele este de 10 puncte. Atletico este pozitionata mai bine, la 4 puncte distanta de ocupanta locului 3, FC Barcelona. Nu este multumita de locul 4 pe care se afla, la fel ca si Betis Sevilla care are doar 9 puncte avans, fata de zona retrogradabila. Ambele au castigat in etapa trecuta cu scorul de 2-0. In cele doua confruntari directe din sezonul precedent, Atletico Madrid a fost echipa mai buna.

Atletico Madrid

Atletico evolueaza pe 3 fronturi in acest sezon, avand in vedere ca recent s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Regelui Spaniei. A trecut cu dificultate de Las Palmas, in runda precedenta, dupa ce in tur s-a impus cu 2-0, iar in cea de-a doua mansa a pierdut surprinzator cu 3-2. Majoritatea problemelor din campionat le-a intampinat in deplasare, fiindca acasa doar Real Madrid a reusit sa o invinga. Atletico a remizat de cateva ori cu adversar modesti si in deplasare a fost infranta deja de 3 ori. Acum 3 etape a pierdut pe terenul celor de la Villarreal cu 3-0, apoi a bifat doua victorii la rand, cu Las Palmas si Eibar. Antrenorul Simeone va alinia cel mai puternic prim 11 pe care il are la dispozitie.

Betis Sevilla

A fost eliminata din Cupa, iar acum se axeaza doar pe campionat. Nu se descurca chiar bine, insa poate fi relaxata ca se afla departe de zona retrogradabila. In etapa trecuta s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Getafe, reusind sa marcheze ambele goluri in repriza secunda. Betis este o echipa care evolueaza mult mai bine pe teren propriu. Nu a putut trece de Alaves in Cupa, dar atunci a jucat fara Jaoquin, Mandi si Piccini. Nu-i vom vedea in duelul de pe Vicente Calderon pe: Gutierrez, Petros, Bruno si Sanabria. Probabil vor face parte din echipa de start Brasanac, Alegria si Donk.

{{notification_msg}}