Meci interesant în Brazilia: Palmeiras – Atletico Mineiro

Analiza meciuri

Palmeiras – Atletico Mineiro

Duminica se va juca in Sao Paolo un derby al etapei cu numarul 16 din campionatul brazilian Serie A, in care liderul Palmeiras va fi fata in fata cu ocupanta locului 8, Atletico Mineiro, care in prezent are cu 9 puncte mai putin. Oaspetii si-au imbunatatit jocul in ultima vreme si spera la un rezultat pozitiv, mai ales ca in ultimele confruntari directe s-a impus de 8 ori in fata celor de la Palmeiras si o data scorul a fost egal.

Palmeiras

Singura remiza s-a conturat anul trecut pe stadionul lui Palmeiras, iar acum tinand cont ca gazdele se afla pe prima pozitie isi doresc o victorie. In precedentele 4 partide, a castigat de 3 ori si o data a terminat la egalitate. Jucatorii antrenorului Cuca au 3 puncte avantaj fata de Corinthians care se afla pe locul 2 si 5 puncte in plus fata de ocupanta poztiei a 3 a, Gremio. Palmeiras a jucat in acest sezon aproape fara greseala pe teren propriu, din 8 meciuri a triumfat in 7 si intr-unul a remizat, iar in ultimele doua etape a obtinut maximum de puncte din duelurile cu Sport Recife si Internacional. Trebuie sa precizam ca Palmeiras este echipa cu una din cele mai bune defensive din liga, asa ca antrenorului nu va trebui sa modifice nimic in primul 11, inaintea partidei cu Atletico Mineiro. Va lipsi atacantul Alecsandro si Mijlocasul Gabriel, pentru ca ambii acuza accidentari.

Atletico Mineiro

Evolueaza mult mai bine acasa, unde a obtinut cele mai multe puncte, iar in deplasare joaca cu emotii, dupa cum s-a vazut si in duelul de acum doua etape cu Flamengo, in care a fost invinsa cu 2-0. Aceea a fost singura infrangere din ultimele 7 partide din campionat, perioada in care a inregistrat 5 victorii si o remiza, asa ca putem spune ca are un moral bun inaintea acestui duel. Dupa ultima victorie de acasa cu Coritiba, jucatorii antrenorului Oliviera se afla la 3 puncte distanta  de o pozitie ce o califica in Cupa Libertadores. Din acest motiv, credem ca antrenorul Oliviera va aborda acest joc cu o tactica defensiva, tinand cont ca va intalni un adversar dificil. Pe lista accidentatilor se afla Donizete, Rocha, Cazares,Luan si Urso. Probabil il vom vedea in teren pe fundasul Erazo.

{{notification_msg}}