Meci interesant în Belgia: KV Kotrijk – KAA Gent

Analiza meciuri

KV Kotrijk – KAA Gent

Niciuna din ele nu si-a indeplinit obiectivul in sezonul trecut si acum isi doresc sa se revanseze fata de suporteri. Kotrijk si-a dorit sa se califice in Europa League prin play-off, insa nu a ajuns acolo. Gent a terminat pe locul 3 si nu o vom vedea jucand sezonul acesta in Champions League. In preliminariile Europa League, Gent a evoluat bine si are sanse mari sa se califice in runda urmatoare. Kotrijk nu a disputat nici un meci oficial pana acum. In campionatul trecut intalnirea de pe acest stadion s-a incheiat cu o remiza alba, iar in cel de-al doilea duel Gent a castigat acasa cu 3-0.

KV Kotrijk

Este o echipa pe care ne-am obisnuit sa o vedem la mijlocul clasamentului. Acum doua sezoane a jucat in play-off-ul pentru titlu, ceea ce a insemnat ca s-a clasat in primele 6 locuri, iar sezonul trecut a jucat in play-off-ul pentru Europa League, unde a fost foarte aproape sa se califice in competitie. A avut rezultate pozitive in primele 6 meciuri, dupa care a pierdut in fata celor de la Charleroi si Europa League a ramas doar un vis. In aceasta vara si-a imbunatatit lotul cu mai multi jucatori printre care se numara: Joaozinho, Metanier, Ouali, Barbaric, De Smul si Kaminski. S-a despartit de Chanot, Tomasevic, Claays, Marusic si de portarul Keet. Ultimul meci de pregatire a fost castigat in cu 2-1 impotriva celor de la Samara. Ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start.

KAA Gent

A incercat sa-si apere titlul in sezonul trecut, dar nu a reusit. Gent a terminat pe locul 3, asa ca nu va juca in Champions League, unde anul trecut a fost o surpriza placuta. A trecut de faza grupelor, dar a fost oprita apoi de Wolfsburg. Trebuie sa va reamintim ca a fost eliminata in semifinala Cupei de catre Club Brugge, echipa care a devenit campioana. Acum evolueaza in preliminariile Europa League si are sanse sa se califice in grupe. Nu a avut nici o problema cu echipa romaneasca Viitorul, pe care a invins-o cu scorul de 5-0. In aceasta perioada de transferuri l-a adus pe Mitrovic, Ndongala si Perbet, insa l-a vandut pe portarul Selsa. Vor lipsi din acest duel Coulibaly, Asare si Dejaegere.

{{notification_msg}}