Meci amical: Spania - Elvetia

Analiza meciuri

Spania - Elvetia

Acest amical este unul din cele doua partide de pregatire ramase de disputat pentru ambele selectionate, inaintea inceperii Cupei Mondiale. Fiind un test de pregatire inaintea disputarii primelor runde ale grupelor, care in ambele situatii va fi impotriva celor mai puternice adversare a grupelor din care fac parte. Spania reuseste sa se califice cu lejeritate, apoi disputa patru meciuri amicale din care iese neinvinsa. Elvetia in urma unui singur esec in calificari este trimisa in play-off, dar reuseste in cele din urma calificarea pentru Cupa Mondiala. Ultima partida disputata intre cele doua selectionate s-a petrecut in Cupa Mondiala din 2010, elvetienii reusind victoria cu scorul de 1-0.

Spania

Forma buna a echipei este demonstrata de faptul ca nu mai au mult pana vor implini doi ani in care echipa Spaniei nu a fost invinsa. Ultimul esec al Spaniei petrecandu-se in Campionatul European din Franta, fiind eliminata de Italia in saisprezecimi. Spania termina calificarile pentru Cupa Mondiala obtinand noua victorii si un rezultat de egalitate, urmate de patru amicaluri din care reusesc doua victorii si doua egaluri. Obtin victorie impotriva Costa Rica, remizeaza cu Rusia si Germania si impresioneaza cu un scor uimitor 6-1 in fata Argentinei. In acest amical ce se va disputa in Villarreal, ne asteptam din partea selectionerului Lopetegui sa il menajeze pe atacantul Morata, Carvajal si Nacho intampina unele probleme medicale si se afla sub semnul intrebarii.

Elvetia

In urma singurei infrangerii din calificarile Cupei Mondiale, impotriva Portugaliei, putea sa ii coste ratarea participarii in marea competitie. In urma disputelor de play-off impotriva Irlandei de Nord reuseste calificarea si cu siguranta ne asteptam la un parcurs bun din partea lor cum ne-au obisnuit si in ultimile doua competitii majore disputate de elvetieni, in care au atins faza saiprezecimilor. In urma calificarii au mai disputat doua amicaluri, ambele victorii - 1-0 in fata Greciei si 6-0 cu Panama. In ultimul meci folosindu-se de sase jucatori de atac, devedind abilitati eficiente in fazele de atac, deducand ca nu se vor lasa prada usoara nici in fata Braziliei in meciul Elvetiei de deschidere in Cupa Mondiala.

{{notification_msg}}