Meci amical: Belgia – Portugalia

Analiza meciuri

Belgia – Portugalia

Este un test pentru ambele echipe inaintea Campionatului Mondial, deoarece Belgia se afla pe pozitia a 3 a in clasamentul FIFA, in timp ce Portugalia ocupa locul 4 si multa lume are asteptari mari de la campioana europei. Belgia a incheiat campania de calificare fara infrangere, cu un singur rezultat de egalitate si nu a fost infranta in cele 3 meciuri amicale disputate pana acum. Portugalia a pierdut primul meci de la calificari, dupa care a bifat 9 victorii consecutive. Ce-i drept portughezii s-au incurcat in precendentele partide de pregatire.

Belgia

Va juca cel mai important meci inainte de turneul final din Rusia, daca ne referim si la celelalte dueluri cu Egipt si Costa Rica. In grupa va intalni echipele nationale Panama, Tunisia si Anglia, insa portughezii au alt stil de joc. Pe de alta parte Belgia are jucatori foarte buni care pot face fata oricarui adversar, avand in vedere ca la ultimele doua turnee s-a calificat in sferturi. Batshuay, Vermaelen si Fellaini sunt accidentati si vor rata acest duel. Antrenorul Martinez a renuntat la serviciile mijlocasului Nainggolan.

Portugalia

A incheiat campania de calificare cu 9 victorii la rand, dupa infrangerea suferita in fata Suediei si s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia direct, de pe prima pozitie. Selectionerul Santos este putin ingrijorat de jocul echipei din precedentele dispute amicale, chiar daca a invins-o pe Arabia Saudita cu 3-0 si cu 2-1 pe nationala Egiptului. Portugalia a evoluat foarte slab in partida pierduta cu 3-0 in fata Olandei. Trebuie sa prezicam ca portughezii au remizat cu SUA si cu Tunisia, dupa ce au avut doua goluri avantaj in fata tunisienilor. Ne asteptam sa-i vedem in formula de start pe Guedes, Soares, Moutinho si Ronaldo.

{{notification_msg}}