Major League Soccer: Philadelphia Union – Real Salt Lake

Analiza meciuri

Philadelphia Union – Real Salt Lake

Philadelphia este pozitionata mai bine in liga de est, unde ocupa locul 3, in timp ce Salt Lake este pe pozitia a 5 a in liga de vest. Ambele au evolutii asemanatoare si in ultimele 3 partide niciuna din ele nu a triumfat, inregistrand doua remize si o infrangere. Diferenta este ca Philadelphia a avut rezultate mai bine inainte, tinand cont ca Salt Lake nu a obtinut nici o victorie in ultimele 7 dueluri. Ambele au fost eliminate din Cupa, iar precedentele 4 intalniri directe s-au terminat la egalitate.

Philadelphia Union

Se afla intr-o situatie mai dificila, iar in etapa trecuta a avut parte de o infrangere usturatoare cu 5-1, in deplasarea de la Montreal. Inainte de asta, a fost eliminata din Cupa de catre New England, iar acum doua etape a remizat acasa cu New York Red Bulls. Uitandu-ne peste statistici, a castigat doar o singura data in precedentele 5 partide, pe teren propriu cu cei de la Washington. A obtinut o remiza cu NY Red Bulls, dupa ce in repriza secunda  a reusit sa marcheze de doua ori intr-un minut. Drogba a fost cel care a inscris 3 goluri in poarta Philadelphiei, iar Pontius a fost marcatorul golului de onoare. Ilsinho a fost inlocuit de Le Toux si nu au fost pe teren nici Fabinho si Tribbet. Acum va lipsi Eddu si Barnetta, dar o veste buna este ca va reveni Ilsinho.

Real Salt Lake

Putem spune ca este intr-o criza, deoarece nu a castigat niciodata in ultimele 7 confruntari si a obtinut doar o victorie in precedentele 10 meciuri. A fost eliminata din Cupa la loviturile de la 11 metri. De 4 ori a terminat la egalitate 1-1 si acum doua etape a facut 0-0 cu New England. In aceasta serie de rezultate slabe a fost infranta de doua ori cu acelasi scor de 2-0. Pe teren propriu a inregistrat 5 remize, iar in deplasare a obtinut mai putine puncte. In ciuda acestei crize prin care trece Salt Lake, antrenorul Cassar nu a facut modificari majore in echipa de start. Ne asteptam sa-i vedem in teren pe Movsisyan si Phillips, iar Sunny va lipsi din cauza ca este accidentat.

{{notification_msg}}