Major League Soccer: New England Revolution – New York City

Analiza meciuri

New England Revolution – New York City

Acesta este un meci intre doua echipe din liga de est din etapa cu numarul 15. New York City se afla intr-o forma mai buna si vine dupa o serie de 3 victorii consecutive, ce a dus-o in topul clasamentului. New England Revolution joaca variabil si este situate la 8 puncte distanta de adversara sa, fiind pozitionata printre ultimele echipe din liga. Trebuie sa adaugam ca New England s-a calificat mai departe in Cupa, in timp ce New York City a fost eliminata. Duelul din tur dintre aceste doua cluburi s-a terminat la egalitate 1-1, iar sezonul trecut cei de la New England au fost invingatori in ambele partide.

New England Revolution

Evolueaza variabil in acest sezon in care a remizat de multe ori si nu a mai castigat de 6 meciuri. In precedentele 7 dueluri a inregistrat doar victorii si infrangeri. A pierdut in ultimele doua etape din campionat, prima data cu 2-0 in fata celor de la Washington, iar weekend-ul trecut in deplasare cu Montreal, unde a avut un avantaj de doua goluri. A primit 3 goluri in doar 15 minute, ce au dus la un esec dureros. Antrenorul a mizat pe aceeasi echipa de start in ultimele doua partide, in care nu s-a putut baza pe cativa jucatori printre care se numara: Kouassi, Agudelo, Smith, Koffie si Davies. Este posibil sa-l vedem acum in primul 11 pe Watson in locul lui Kobayashi.

New York City

Putem spune ca a iesit din criza de forma in care se afla, obtinand mai multe rezultate pozitive in ultima vreme. A trecut printr-o serie de 3 victorii consecutive, dupa care nu a mai castigat de 5 partide si a fost eliminata din Cupa. Un alt lucru extrem de important pentru moralul echipei, este ca in prezent ocupa un loc in topul clasamentului din liga de est. Un alt motiv pentru care jucatorii au un moral ridicat, este ca invins-o etapa trecuta pe marea rivala New York Red Bulls cu scorul de 2-0. A avut avantaj inca din startul partidei cand a reusit sa marcheze, apoi a mai inscris inca un gol in repriza secunda. Pentru New York City a fost cel de-al doilea triumf la rand in care nu a primit gol. Atacantul Villa a fost pe lista marcatorilor in acele meciuri, iar acum ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start.

{{notification_msg}}