Major League Soccer: Kansas City – New York City

Analiza meciuri

Kansas City – New York City

New York City este liderul din liga de est, iar Kansas City se afla pe pozitia a 5 a in liga de vest si din acest motiv oaspetii sunt considerati favoriti. Echipa oaspete are cu 5 puncte mai mult, insa ambele au un golaveraj negativ. In prezent putem spune ca ambele sunt intr-o forma destul de buna, Kansas nefiind invinsa in campionat de 4 etape, in timp ce New York City a doar victorii in tot atatea dueluri. Din cupa au fost eliminate si acum le-a ramas sa se concentreze doar pe campionat. In etapa precedenta ambele au castigat, Kansas City pe teren propriu si New York City in deplasare. Intalnirea directa din sezonul trecut s-a incheiat cu victoria 1-0 a celor de la Kansas City, acasa la New York City.

Kansas City

A avut o evolutie buna inca din startul sezonului, cand a obtinut 3 victorii in primele 5 etape, dar apoi a urma o serie de 7 meciuri fara victorie. Acum sunt din nou intr-o serie de rezultate pozitive in campionat, insa din cupa a fost eliminata dupa o infrangere. In ultimele 4 partide s-a impus de doua ori acasa si a terminat la egalitate in celelalte doua meciuri din deplasare. Acum doua etape a inscris de doua ori, insa nu a putut obtine mai mult de 1 punct din duelul cu Montreal. In partida precedenta cu Columbus a condus de doua ori, dar multumita golului marcat de Besler in minutele de prelungire, a triumfat cu 3-2. A jucat o repriza cu un om in plus si Zusi a fost titular in locul lui Hallisey. Nu ne asteptam sa vedem modificari in echipa de start.

New York City

Se afla intr-o forma grozava, inregistrant 4 victorii la rand in ultimele 4 etape. Aceste rezultate excelente au venit dupa o serie negativa de 5 meciuri, perioada in care a fost eliminata si din Cupa. S-a impus cu 3-2 in fata celor de la Philadelphia prima data, dupa care au urmat 3 victorii fara sa primeasca gol. Cu New York  Red Bulls si cu Seatle a castigat cu 2-0, iar in etapa trecuta a obtinut o victorie la limita cu 1-0 in confruntarea din deplasare cu New England. In derby-ul cu rivala New York Red Bulls a avut un avantaj de doua goluri inainte ca adversara sa aiba un om eliminat si misiunea celor de la New York City a fost una usoara. In meciul trecut antrenorul Vieria a jucat pe linia de fund cu Matarrita in locul lui Hernandez, iar acum ne asteptam sa vedem aceeasi echipa de start.

{{notification_msg}}