Lupta pentru titlul din Premier League continua: Leicester – West Ham

Analiza meciuri

Leicester – West Ham

Duminica se vor juca inca 3 meciuri din etapa cu numarul 34 din Premier League, iar unul dintre ele va fi intre doua echipe ce au surprins pe toata lumea in acest sezon. Leicester este lider in clasament de mult timp si doar un dezastru i-ar impiedica sa castige primul titlu din istorie, iar West Ham se afla pe pozitia a 6 a si se lupta pentru un loc ce duce in cupele europene. Sa adaugam ca aceasta va fi cea de-a treia a intalnire directa din sezonul acesta. Primul meci l-a castigat Leicester in deplasare cu 2-1, iar al doilea in Cupa Ligii, tot ea a fost invingatoare dupa reprizele de prelungiri.

Leicester

Daca va obtine cele 3 puncte in duelul cu West Ham, va fi foarte aproape de castigarea primului titlu de campioana din istoria clubului. Cu 5 etape inainte de final, Leicester are 7 puncte avantaj fata de echipa de pe locul doi, Tottenham si 12 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a treia, Manchester City. Toate acestea arata ca totul depinde de jucatorii antrenorului Ranieri. In ultimele 5 etape Leicester a obtinut maximum de puncte, fara sa primeasca nici un gol. De 4 ori la ranad a castigat cu 1-0, iar saptamana trecuta, scorul a fost 2-0 in deplasare la Sunderland. In duelul cu West Ham va trebui sa inscrie mai mult de un gol pentru a castiga, deoarece echipa din Londra este foarte periculoasa in atac. Vor lipsi mijlocasul James si fundasul Schlupp. Probabil antrenorul Ranieri va folosi aceeasi echipa de start cu care ne-am obisnuit.

West Ham

Acest meci din deplasare cu liderul din Premier League, vine pentru West Ham dupa 3 remize. Saptamana trecuta a fost eliminata din FA Cup de catre Manchester United. Duce o lupta stransa cu inca cateva echipe, pentru a termina pe un loc ce duce in cupele europene. Se afla la 5 puncte de ocupanta locului 7, Arsenal si la 4 punct de echipa de pe pozitia a 5 a, Manchester United. Trebuie sa fie foarte atenta, pentru ca Liverpool si Southampton sunt in spatele ei la distanta mica de puncte. In primul 11 probabil vor reveni Adrian si Reid. Este posibil ca Emenike sa-l inlocuiasca pe Valencia pe flancul drept. In duelul de duminica vor absenta: Collins, Sakho si Byram.

{{notification_msg}}