Ligue 1: Saint Etienne - AS Monaco

Analiza meciuri

St. Etienne - AS Monaco

In deschiderea etapei cu numarul opt din Franta - Ligue 1, St. Etienne va primi vizita celor de la AS Monaco. Pana in momentul de fata doar St. Etienne si-a indeplinit asteptarile, ocupand a treia pozitie a clasamentului. La o diferenta de sase puncte se afla AS Monaco, ce ocupa pozitia 16. Cu toate acestea, AS Monaco a obtinut doua victorii si doua remize in ultimile patru intalniri cu St. Etienne.

St. Etienne

Sezonul trecut au pierdut ambele intalniri cu Monaco, iar aceasta etapa le ofera o buna posibilitate de a se revansa. In ultimile doua etape au triumfat cu Caen pe teren propriu 2-1 si cu Toulouse in deplasare 3-2. Au mai obtinut o victorie in prima etapa cu Guingamp, urmata de trei remize consecutive cu Strasbourg, Montpellier si Amiens; singura infrangere venind in deplasare de la PSG. Singurul jucator indisponibil datorita unei accidentari este fundasul Mathieu Debuchy.

AS Monaco

Obtine singura victorie a sezonului in prima etapa din deplasarea de la Nantes. Au mai punctat in urma celor trei remize, pe teren propriu cu Lille si Nimes, si in deplasarea de la Toulouse. Pe langa cele trei infrangeri din caumpionat cu Bordeaux, Marseille si Angers, nici in Champions League nu reusit sa fie intr-o forma mai buna, pierzand pe teren propriu cu Atletico Madrid la scorul de 2-1. Absentele cu care se confrunta lotul sunt - atacantul Jovetic, fundasul Lopez, fundasul Pierre-Gabriel si portarul Subasic.

{{notification_msg}}