Liga Europa:Hajduk Split - Brondby

Analiza meciuri

HNK Hajduk Split – Brondby

Dupa meciul din tur incheiat 0-0, totul este inca neclar in privinta calificarii in playofful Ligii Europa, un meci in care danezii nu au primit gol acasa si au un usor avantaj, dar acum trebuie sa atace si sa marcheze gol pentru a se califica.

HNK Hajduk Split

Hajduk se bazeaza pe faptul ca joaca pe teren propriu, in fata unor suporteri fanatici, ei beneficiind de faptul ca UEFA a anulat decizia initiala de a le suspenda stadionul pentru acest meci datorita comportamentului fanilor in turul precedent al Ligii Europa. Echipa inca nu este invinsa in acest sezon unde a eliminat pe Levski Sofia din Liga Europa dupa doua victorii, si in campionat a obtinut sapte puncte din trei meciuri jucate, iar meciul tur de la Brondby s-a terminat 0-0. Pentru acest meci antrenorul Carrillo v-a alinia probabil acelasi 11 ca in meciul tur si este de asteptat ca echipa sa joace si mult mai ofensiv decat a facut-o in Danemarca.

Brondby

Brondby se multumeste in acest meci chiar si cu o victorie cu 1-0 dar avand in vedere faptul ca nu a primit gol acasa in meciul tur, orice gol marcat in deplasare este important, insa obiectivul lor principal este sa nu primeasca gol, lucru ce v-a fi greu de realizat avand in vedere ca in ultimele doua meciuri ei au primit sase goluri. Ei au pierdut cu 3-2 cu Nordsjaelland si au castigat cu 5-3 cu Lyngby, iar inaintea acestor meciuri i-au invins pe MidtJylland cu 4-0, iar in Liga Europa au eliminat pe Finnish VPS. Aceste rezultate ne arata ca sunt o echipa bine organizata in meciurile importante,iar pentru acest meci ei nu vor conta pe fundasul Arajuuri si atacantul Kliment.

{{notification_msg}}