Liga Europa:Galatasaray - Ostersunds

Analiza meciuri

Galatasaray – Ostersunds

Galatasaray are o misiunea dificila de a rasturna rezultatul de 2-0 inregistrat in Suedia in meciul tur si de a se califica in faza urmatoare a competitiei, mai ales ca echipa are probleme si in campionat si nici nu a reusit sa marcheze vreoun gol in partida tur.

Galatasaray

Galatasaray are nevoie de o victorie la trei goluri diferenta pentru a se califica in faza urmatoare a Ligii Europa. Acestia au terminat anul trecut pe locul patru in campionat la egalitate de puncte cu rivalii de la Fenerbahce dar la 13 puncte in spatele liderului Besiktas. Conducatorii clubului au hotarat sa ii mai dea o sansa antrenorului Tudor dupa sezonul trecut , dar daca Galatasaray nu reuseste calificarea acesta probabil v-a fi demis, de aceea asteptam o ofensiva totala din partea echipei in acest meci. In echipa de start ii vom vedea probabil pe fundasii Mariano si Maicon in timp ce mijlocasul Belhanda este incert.

Ostersunds

Acestia au reusit surpriza chiar la debutul lor in Liga Europa, castigand cu 2-0 in meciul tur, dar joaca si foarte bine in campionat unde in al doilea sezon al lor in prima liga se lupta pentru locurile fruntase fiind pe locul cinci la doua puncte de AIK Stockholm. Anul trecut au terminat la mijlocul clasamentului si au castigat si Cupa. In acest campionat au o serie de cinci victorii si doua egaluri, printre care si victoria cu Galatasaray dar meciul retur se anunta unul foarte dificil pentru ei. Antrenorul Potter a luat unele masuri pentru acest meci, in ultima etapa din campionat castigata cu 2-1 cu Djurgardeon,acesta a odihnit cei mai importanti jucatori si pentru acest meci are toata echipa la dispozitie.

{{notification_msg}}