Liga Campionilor:Shakhtar Donetsk - Manchester City

Analiza meciuri

Shakhtar Donetsk – Manchester City

Una din cele doua echipe cu punctaj maxim si liderul Grupei F din Liga Campionilor, Manchester City urmeaza sa o intalneasca in deplasare pe echipa clasata pe locul doi in grupa, Shakhtar. Shakhtar are trei puncte peste Napoli si cu un egal in acest meci sunt calificati mai departe. In meciul tur jucat in Anglia scorul a fost 2-0 in favoarea lui City.

Shakhtar Donetsk

Shakhtar are nevoie de un punct pentru a se califica dar acest lucru nu v-a fi deloc usor, ei urmand sa intalneasca cea mai in forma echipa din Europa si nu v-a juca la Donetsk ci la Kharkov. In campionat Shakhtar este lider, in vreme ce in Liga a castigat trei meciuri si a pierdut doua, in deplasare la City si Napoli. Fundasii Butko si Kryvtsov si mijlocasii Taison si Malyshev sunt accidentati in vreme ce fundasul Srna este suspendat pentru acest meci.

Manchester City

City are punctaj maxim in Liga Campionilor si in campionat este lider avand un avans de opt puncte fata de ocupanta locului doi Manchester United. In urmatoatea etapa din campionat ei urmeaza sa o intalneasca pe United si pentru asta Guardiola v-a odihni cativa jucatori de baza in acest meci, dar si asa probabil ca vor juca la victorie avand in vedere faptul ca au o serie de 20 de victorii consecutive. Fundasii Stones si Mendy si mijlocasul De Bruyne sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

{{notification_msg}}